Hilde Vanloffelt

Beste Leden

Vandaag hebben we geen goed nieuws ontvangen over Hilde!

Namens het bestuur en de leden van onze supportersclub onze oprechte deelneming en veel sterkte aan Fenne en Roger!

Zie hier onder het berichtje van Fenne

Tijd is maar een gegeven, bloemen zijn mooi maar verwelken. Maar mijn lieve trouwe mams zal er altijd zijn, niet hier maar in mijn hart. Al is ze nu een lief engeltje dat zit op een ster, een mooie fonkelende blauw witte ster, die elke avond over mij en papa waakt. Mams, maatje, mijn alles van de wereld heeft gevochten als een leeuwin maar verloor helaas de oneerlijke strijd. Mijn ziel ligt in duizend stukjes, mijn pluimen zijn kwijt… Lieve Lieve mooie mama, mijn trots, bedankt voor de mooie 25jaar, bedankt dat ik mocht zijn wie ik was, bedankt voor alles want zonder jou had ik alle kansen niet gehad. Mamsie ik hou van jou tot de maan en terug. Lieve mama hopelijk ben je nu veilig in de hemel bij moeke, en loopt Oscar daar ergens rond, heb je jouw prutseventje en moeke terug. Lieve mama dit is geen afscheid maar een tot later. Lieve mams sla je vleugels maar uit en vlieg maar rond en reis maar de hele wereld rond, en wie weet kun je in de hemel elke voetbalmatch zien die je wilt.
Mams, maatje je zit voor altijd in mijn herinneringen en hart want zolang ik en papa híer zijn leef je voort. Slaapzacht in de mooiste sterrenhemel vol met krc reizen, voetbalmatchen en nog zoveel moois.
Mama your never walk allone!!! #hetLevenIsGeenPonykamp #KeepYourEyesOnTheStarsAndYourMemoriesOnYourMindAndHeart #Broken #Olifantentranen
❤❤😭❤😭🌹